Ανακοινώθηκε: 10-11-2020

“Εκκλησία και Κορωνοϊός”, νέο βιβλίο – ορόσημο, του Ομότιμου Καθηγητού Α.Π.Θ. πρωτ. Θεοδώρου Ζήση

IMG 20201114 085443 scaled
“Εκκλησία και Κορωνοϊός” πρωτ. Θεοδώρου Ζήση

Στο βιβλίο “Εκκλησία και Κωρονοϊός” του σεβαστού καθηγητού π.Θεοδώρου Ζήση, για άλλη μία φορά αποδεικνύει στην πράξη πως στην Ορθοδοξία υπάρχει συνέχεια και Αγιοπατερική συνέπεια.

agiosiosif.gr

Σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται από την ευθυνοφοβία των ηγετών, την ανεπάρκεια των επιστημόνων και την άγνοια του πιστού λαού του Θεού, η Εκκλησιαστική μας διοίκηση αποδείχθηκε όχι μόνον κατώτερη των περιστάσεων αλλά πρεσβευτής των προσταγμάτων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της Νέας Εποχής και της Παγκοσμιοποίησης.

Μετά από την προδοσία της πίστεως στην ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου, τα μέλη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ολισθαίνουν από σφάλμα σε σφάλμα, δίχως όμως να φαίνεται κάποια ελπίδα ανάσχεσης και επιστροφής σε Ορθόδοξη πορεία.

Σε θέματα όπως ο αντιρατσιστικός νόμος, το σύμφωνο συμβίωσης ομοφύλων ζευγαριών, η λαθρομετανάστευση με την τραγωδία των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου αλλά και των περιοχών που φιλοξενούν ανεξέλεγκτα hot spot στη χώρα, το Τζαμί του Βοτανικού, η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, η αναγνώριση της Ουκρανικής “κακοκεφαλίας”, μέχρι και σήμερα στην με το ζόρι “πανδημία” του Κορωνοϊού, η στάση της Εκκλησιαστική μας διοίκησης ελέγχεται ιστορικά για συμπαιγνία, ενδεχόμενο δόλο, Εθνική μειοδοσία και κυρίως για την προδοσία της Πίστεως.

Στο βιβλίο “Εκκλησία και Κωρονοϊός” του σεβαστού καθηγητού π. Θεοδώρου Ζήση, για άλλη μία φορά αποδεικνύει στην πράξη πως στην Ορθοδοξία υπάρχει συνέχεια και Αγιοπατερική συνέπεια.

Η μίμησις των Αγίων είναι καθήκον της ευσεβείας, ταυτότητα πίστεως και Ορθοτόμησις μαζί. Τότε ήταν η Αγία Αικατερίνα που “ἐφίμωσε λαμπρῶς, τοὺς κομψοὺς τῶν ἀσεβῶν, τοῦ Πνεύματος τῇ δυνάμει”.

Σήμερα είναι ο πατέρας Θεόδωρος Ζήσης, που φιμώνει τους “κομψούς” λοιμωξιολόγους, τους πολιτικούς “νάνους” κατά τον Παπαδιαμάντη και τους ασεβείς Εκκλησιαστικούς μας άρχοντες, με αυτό το βιβλίο.

Για να παραγγείλετε το βιβλίο συμπληρώστε τη σχετική φόρμα ζήτησης

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου.

IMG 20201114 070556 scaled
Εκκλησία και Κορωνοϊός – πρωτ. Θεοδώρου Ζήση
IMG 20201114 070403 scaled
Εκκλησία και Κορωνοϊός – πρωτ. Θεοδώρου Ζήση
IMG 20201114 070403 1 scaled
Εκκλησία και Κορωνοϊός – πρωτ. Θεοδώρου Ζήση