Ανακοινώθηκε: 08-10-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Έναρξη κατηχητικών του Συλλόγου μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Θεσσαλονίκη, 7 Οκτ 2019

Με ιδιαίτερη χαρά καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας “Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής” να παρευρεθούν στον Αγιασμό της νέας Κατηχητικής χρονιάς, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, στην αίθουσα “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” στα γραφεία του Συλλόγου.  Μετά τον αγιασμό θα ακολουθήσει εκδήλωση αφιερωμένη στον τιμώμενο άγιο του 2019 και προστάτη του Συλλόγου μας, όσιο Ιωσήφ τον Ησυχαστή, με αφορμή τη συμπλήρωση 60 ετών από την κοίμησή του (1959-2019).

Ο σύλλογός μας θα συνεχίσει και φέτος το ιεραποστολικό του έργο με τη σειρά ομιλιών “Ορθόδοξες Παρεμβάσεις”, κάθε Τετάρτη και ώρα 19:00, και τις ομιλίες του πρωτοπρεσβυτέρου π. Νικολάου Μανώλη, κάθε Κυριακή και ώρα 10:30 π.μ.. 

Επίσης, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στην παρακαταθήκη των προηγούμενων ετών θα προστεθούν και νέες δράσεις για την πνευματική ενίσχυση των μελών και φίλων του συλλόγου και των οικογενειών τους , όπως: α) Κατηχητικά σχολεία, ξεκινώντας από το τμήμα κοριτσιών Ε’, ΣΤ’ δημοτικού και Α’ γυμνασίου, β) Μαθήματα αγιογραφίας και βυζαντινής μουσικής για μικρούς και μεγάλους, γ) Συμβουλευτική και επαγγελματικός προσανατολισμός μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και συμβουλευτική σταδιοδρομίας για ανέργους, πτυχιούχους και όσους αναζητούν εργασία, κ.α.

Τέλος, με απόφαση του ΔΣ, το εκκλησιαστικό έτος 2019 – 2020  αφιερώνεται στον ομολογητή Άγιο Νεκτάριο, Επίσκοπο Πενταπόλεως το θαυματουργό, με αφορμή τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από την κοίμησή του (1920-2020).

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

κατηχητικα