Ανακοινώθηκε: 26-01-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ανεπιθύμητος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, κος Παυλόπουλος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 26-1-2019

Τις τελευταίες ημέρες γίναμε μάρτυρες ενός εθνικού εγκλήματος. Η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Κυβερνητική μειοψηφία με την σύμπραξη των απαραίτητων προθύμων αποτελεί μια από τις μελανότερες σελίδες κατάπτωσης και αδοξίας στην Ιστορία της Πατρίδας

Η ύστατη ελπίδα, την οποία είχαμε αποθέσει στο πρόσωπο του πρώτου Πολίτη αυτής της Χώρας, του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, εξαϋλώθηκε αυθωρεί και παραχρήμα. Δεν πέρασε μία ημέρα και ο κος Παυλόπουλος έσπευσε να υπογράψει το ΦΕΚ δημοσίευσης του σχετικού νόμου. Ο προκάτοχός του στην Προεδρία της Δημοκρατίας, ιδρυτής της παράταξης από την οποία προέρχεται και ο μέντοράς του, Κωνσταντίνος Καραμανλής, δάκρυσε για την Μακεδονία, ενώ αυτός με τρόπο κυνικό, αγνοώντας την βούληση του έθνους, προσυπέγραψε την εκχώρηση του ονόματός της στους επίβουλους εχθρούς. Ακόμα και αν η παραίτησή του από το αξίωμα του δεν θα απέτρεπε την εφαρμογή της συμφωνίας, θεωρούμε ότι είχε ηθική υποχρέωση να συμμορφωθεί με την θέληση του Κυρίαρχου Λαού και με τα αυταπόδεικτα συμφέροντα του Έθνους.

Η επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου στη Θεσσαλονίκη, αύριο, Κυριακή 27-1-19, ενώ ακόμα το μελάνι με το οποίο υπέγραψε την πώληση της Μακεδονίας δεν έχει στεγνώσει, αποτελεί προσβολή προς όλους μας.

Για τους ανωτέρω λόγους ομόφωνα τα μέλη του Ορθόδοξου Χριστιανικού Συλλόγου Άγιος Ιωσήφ Ησυχαστής κηρύσσουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, εσαεί ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ σε κάθε δραστηριότητα και εκδήλωση του Συλλόγου μας.

Εκ του Διοικητικου Συμβουλίου