ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2019

“Αφιερωμένο στα 60 χρόνια από την κοίμηση του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστού”

Αδερφοί μας
Στα πλαίσια των σκοπών του συλλόγου μας, επιμεληθήκαμε το εγκόλπιο ημερολόγιο του 2019, αφιερωμένο στον Άγιο προστάτη του Συλλόγου μας Ιωσήφ τον Ησυχαστή. Έγινε μια εργώδης και επίπονη αλλά ευλογημένη προσπάθεια, ανθολόγησης κειμένων από το σύνολο σχεδόν των πηγών, που αφορούν στη ζωή και το έργο του, ώστε να αναδειχθεί το μεγαλείο του Αγίου και η σπουδαία παρακαταθήκη του “για την τέχνη της προσευχής”.

Το ημερολόγιο επευλογεί προλογίζοντας ο πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Μανώλης, πνευματικός πατέρας του συλλόγου μας, και αντί επιλόγου περιλαμβάνεται μια σπάνια απομαγνητοφώνηση ομιλίας του γέροντος Αγάθωνος του Κωνσταμονίτη.

Σε όποιον στηρίξει με 10€ δωρεά τους σκοπούς του Συλλόγου μας, θα προσφέρουμε 4 ημερολόγια.

Γίνεται και αποστολή πανελλαδικώς με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου (+ έξοδα αποστολής 3,70€ με ΕΛΤΑ courier για δέμα μέχρι 2 κιλά).

IBAN Τρ.Πειραιώς: GR 900172 2090 0052 0908 9900 586

Αποκτήστε όσα περισσότερα ημερολόγια μπορείτε, χαρίστε τα, δωρήστε τα, ενημερώστε τον πιστό λαό του Θεού, για τους σκοπούς και τις δράσεις του συλλόγου μας, για την Ιεραποστολή, τον Αντιαιρετικό αγώνα και την Αντιοικουμενιστική ομολογία καθώς και για την επαινετή από τους Αγίους Πατέρες αποτείχιση για λόγους πίστεως, από αιρετίζοντες Πατριάρχες και Αρχιερείς.

Το 2019 ας κάνουμε την Ορθόδοξη Ιεραποστολή.. προσωπική μας αποστολή

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου

Ημερολόγια 2019

Δείτε όλες τις εκδόσεις του συλλόγου μας